Prava ljepotica!

Kći Zdravka Čolića slavila rođendan u haljini ispod koje je virio čipkasti grudnjak, u javnosti je nema često, ali seksi fotke rado objavljuje!

Una Čolić Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Una Čolić pozirala je u crnoj haljinici koja je istaknula njezine zgodne noge, te tako otkrila svojim pratiteljima što slavi.

Kći legendarnog pjevača Zdravka Čolića, Una vrlo je aktivna na svojim društvenim mrežama.

Ovog puta svoje pratitelje počastila je novom atraktivnom fotografijom. Naime, pozirala je u klubu na stolici u crnoj kratkoj svilenoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine duge i istrenirane noge. Duboki dekolte pokazao je njezin čipkasti crni grudnjak koji nikako nije uspjela sakriti. Cijeli outfit podigla je pletenicom u kosi i parom crnih salonki.

"Drska od rođenja *21*", napisala je Una. 

Ugodno iznenađeni pratitelji odmah su joj uputili niz komplimenata:

"Med", "Prava ljepotica", "Goriš", "Sretno Unice", "Zgodnica", "Lijepa si".

Una je najstarija Zdravkova kćer, a njezina mlađa sestra Lara također ide sestrinim stopama te je vrlo popularna na društvenim mrežama.

Inače, Una svoje slobodno vrijeme rado provodi putujući oko svijeta, a to dokazuju i njezini naglasci, na kojima bilježi trenutke iz svake države koju posjeti. Također, ne skriva da uvijek odsjeda u hotelima, a poglede s balkona rado dijeli s fanovima.

Una svoju ljubav prema Zdravku pokazuje u pričama na Instagramu, u kojima dijeli najdraže trenutke s njim.

Također, svoje vrijeme često provodi i u izlasku s prijateljicama, s kojima dijeli fotografije.

Čini se kako je ova uspješna djevojka još uvijek slobodna te je još u potrazi za onim pravim. No, ne skriva bukete cvijeća koje dobiva od svojih simpatija te ih rado dijeli u svojim pričama i sprema u naglaske.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Marija Šerifović o nedavnom javnom ispadu bijesa: "Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, ali...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pored ovakvog dekoltea teško je bilo Nives gledati u oči, njene bujne grudi bile su u nikad krupnijem planu!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS