PRAVA JE SENZACIJA!

Tenisač iz Splita koji niže uspjehe privatni život skriva od javnosti, ali ipak je poznato tko mu je najveća podrška

Borna Gojo Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Hrvatski tenisač Borna Gojo osvojio je ATP Challenger, a o njegovu privatnom životu zna se jako malo.

Hrvatski tenisač Borna Gojo osvojio je ATP Challenger u američkom Sioux Fallsu. Tamo je svladao Amerikanca Coltona Smitha u finalu. Gojo je time osvojio drugi ATP Challenger u karijeri, a prvi put je slavio prije točno dvije godine u talijanskom Ortiseiju.

26-godišnji mladić dolazi iz Splita, a kada govorimo o njegovu privatnom životu, taj mladić jako je rezerviran, pa puno informacija nije niti dostupno.

Obitelj, koja mu je najveća podrška, drži izvan reflektora javnosti, pa tako i svoj ljubavni život. Na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije s mečeva, a s vremena na vrijeme pokaže poneki privatni trenutak.

Slično kao i mnogi drugi sportaši, Gojo je više u središtu pozornosti zbog svog teniskog uspjeha nego zbog privatnog života.

Gojo je visok 196 centimetara, a u tenis je ušao relativno kasno, tek s 12 godina, pa mu mnogi nisu predviđali veliku karijeru.

''Ja sam tenis počeo trenirati tek s 12 i pol godina. Prije toga bio sam u Spinutu i Hajduku, igrao sam nekakvu polušpicu, a onda sam se naljutio na trenera. Otišao sam na tenis, na prvom turniru osvojio utješni turnir i rekao roditeljima da mijenjam sport. Njima je bilo svejedno'', rekao je svojedobno za Sportske novosti.

Karijeru je odlučio graditi putem američkog sveučilišnog tenisa. On je svoj Wake Forest University odveo do titule prvaka Prve divizije NCAA-a. Nakon toga primio ga je tadašnji predsjednik Donald Trump.

Na Instagramu se tada pohvalio i fotografijom. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

Chandler iz Prijatelja napustio nas je prije godinu dana, prije smrti potrošio je milijune kako bi se izliječio od kobnih poroka

Povezana vijest Celebrity O hip-hop princezi sa Supertalenta bruje društvene mreže: ''Mala je svjetski talent, 10 godina i takvi pokreti!''

Povezana vijest Zanimljivosti Svi pričaju o najslađem trenutku na Zečićevu koncertu karijere: ''Duša, on čak i facom oponaša svog idola!''

Povezana vijest Zanimljivosti Majin Bloom odradio je prvu gažu, i to u Africi, pogledajte ovaj hit-video: ''Ma on je čudo od djeteta!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS