završio na malim ekranima

Istinita priča o čovjeku za kojeg se pretpostavlja da je usmrtio više od 130 ljudi, a nitko nije siguran je li to točan broj

Rodney Alcala - 1 AP 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Film "Woman of the Hour" je novoj generaciji predstavio Rodneyja Alcalu, koji je jedan od najmasovnijih američkih serijskih ubojica.

Nije tajna kako je film "Woman of the Hour" osvojio gledatelje na platformi Netflix. Nakon što su na Netflixu već predstavljeni negativci poput Jeffreyja Dahmera, Vecne, Franka Underwooda i Pabla Escobara, na red je došao serijski ubojica Rodney Alcala.

Istinita priča o natjecatelju emisije "The Dating Game" iza kojeg se nalazila mračna priča stigla je na streaming platformu prošli petak i tako podignula interes za slučaj koji je šokirao SAD sedamdesetih.

Da su neki događaji mogli predvidjeti budućnost, pokazuje da je Rodrigo Jacques Alcala-Buquor izbačen iz vojske 1964. zbog optužbi za seksualni napad. No u doba ofrljih provjera, producenti showa "The Dating Game" nisu imali ništa drugo za saznati osim da je uspješan fotograf kojem je otac pomogao započeti karijeru.

Ono što će se kasnije saznati jest da je izvršni producent htio zaustaviti njegovo sudjelovanje, no njegov kolega ga je ipak uzeo u emisiju jer je bio zgodan, unatoč tome što se nalazio na popisu najtraženijih zločinaca u SAD-u. Od tri muškarca, Alcala je bio taj koji je na koncu osvojio spoj s Cheryl Bradshaw.

Preminuo je 2021. godine u 77. godini života. Jedna od njegovih rijetkih preživjelih žrtava Tali Shapiro, koja je čak bila u sudnici 2010. godine, tada je izjavila za New York Times: "Ovaj planet je bolje mjesto bez njega, to je sigurno."

U javnosti je porastao interes i za braću Menenedez koji su ubili svoje roditelje, a više o njima pročitajte OVDJE.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS