poznata lokacija!

Švicarci su odabrali: Eurosong 2025. održat će se u Baselu!

Nemo Mettler Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Natjecanje za pjesmu Eurovizije sljedeće godine održat će se u švicarskom gradu Baselu, objavila je u petak javna televizija SRG.

Basel je pobijedio Ženevu u konkurenciji za održavanje događaja u svibnju 2025., kojemu će biti domaćin Švicarska nakon što je pjevač Nemo pobijedio na ovogodišnjem natjecanju u Malmou u Švedskoj.

Dva švicarska grada bili su konačni kandidati odabrani prema kriterijima koji su uključivali prometnu povezanost, hotelske kapacitete i sigurnost.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica koja se dotakla Sevke pokazala noge u mini haljini s izrezom i gore i dolje!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate se sarkastičnog batlera iz kultne ''Dadilje''? Od njegove uloge prošlo je 25 godina, evo koliko se promijenio

 

Povezana vijest Zanimljivosti Ove urnebesne fotografije Novaka Đokovića hit su na internetu! Pogledajte s čime se to namučio u New Yorku

Povezana vijest Celebrity Oprah Winfrey posjetila je Hrvatsku, evo u kojem gradu na našoj obali je boravila svjetski slavna voditeljica!

Povezana vijest Celebrity Milica iz Kumova objavila je fotografiju s novim dečkom, više ga ne skriva od javnosti: ''Puno toga u jednoj slici...''

Povezana vijest Zanimljivosti Legendarni holivudski glumac opet u Hrvatskoj, zna se i razlog njegovog dolaska na naš razvikani otok!

Povezana vijest Celebrity Martin iz Kumova pohvalio se novim opasnim hobijem, prema ovome gaji veliku strast: ''Sinjski nindža!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS