pogađate o kome je riječ?

Kćer slavnih glumaca izrasla jeu pravu ljepoticu, no za razliku od sestre koja je zvijezda filmova, ona je imala drugu želju

Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Stella Banderas kćer je Antonija Banderasa i Melanie Griffith, a samozatajna ljepotica odlučila je krenuti u manekenske vode.

Stella Banderas kćer je glumaca Melanie Griffith i Antonija Banderasa, a ova samozatajna 24-godišnjakinja rijetko se pojavljuje u javnosti s roditeljima. Ipak, na Instagramu ima pozamašan broj pratitelja s kojima dijeli detalje svog života.

Najnovija fotografija koju je objavila privukla je dosta pozornosti, a mnogi su istaknuli kako je Stella prava ljepotica te su joj geni bili blagonakloni što se izgleda tiče te je "pokupila" najbolje od mame i tate. Komentar joj je ostavila i slavna majka. "Ljepotica", napisala je Melanie Griffith.

Sestra glumice Dakote Johnson krenula je drugačijim putem što se karijere tiče te je umjesto glume odabrala manekenstvo.

Stella je inače najmlađe dijete slavne glumice, koja je s njezinim ocem ostala u sjajnim odnosima. Melanie i Antonio često su u javnosti pričali kako će zauvijek biti obitelj te i dalje razgovaraju na dnevnoj bazi.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS