evo čime se bave!

Jeste li čuli za cakum-pakum blizance? Ovi brutalno zgodni dečki hit su u regiji i na društvenim mrežama!

Stanoje i Stanko Budimkić Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Stanoje i Stanko Budimkić poznata su lica s Instagrama koja pozornost privlače svojim izgledom, a poslušajte kako tek pjevaju.

Dame s društvenih mreža dobro će znati o kome pričamo kad spomenemo duo ''Cakum-pakum''.

Riječ je o dvojici braće, Stanku i Stanoju Budimkiću, mladićima koji su sve osvojili svojim brutalnim izgledom, ali i glasom.

Jednom prilikom rekli su kako su oduvijek znali da će biti popularni.

''Oduvijek smo sebe zamišljali na sceni, premda nikad nismo bili sasvim sigurni što bi to moglo biti. Još u tinejdžerskim danima počeli smo se baviti modelingom. Spoznali sni da je to naše prirodno stanište, da se tu osjećamo najkomotnije, da je to ono što nas ispunjava i što želimo raditi. Scena je mjesto na kojem se najbolje osjećamo i sigurni smo da grabimo vrh, s obzirom na naše inozemne angažmane'', rekli su za Jezičaru.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Rozga plijenila sve poglede na koncertu šarmera iz Crne Gore koji je rasprodao pet koncerata u Lisinskom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo je poruka koju je majka Dolores Lambaše dala napisati kćeri na grobu, baš ju je teško čitati

Povezana vijest Celebrity Grše iz zdravstvenih razloga odgodio sve koncerte u studenom, prebacio ih je na 2025. godinu

Povezana vijest Celebrity Prizori diljem svijeta otkrivaju razinu tuge fanova One Directiona zbog tragične smrti pjevača

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS