kakav kralj!

Legendarni srpski glumac pozirao s radnicima beogradske Gradske čistoće: "Svaka čast, Žika, uvijek si bio gospodin čovjek!"

Srđan Žika Todorović - 2 Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Srđan Žika Todorović oduševio je svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijom koju je objavio.

Poznati sprski glumac Srđan Žika Todorović podijelio je fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju s dva radnika Gradske čistoće u Beogradu.

"Čistilište", napisao je glumac u opisu ispod objave na kojoj je skupio preko 25.000 lajkova.

Pozirao je u običnoj kratkoj majici i sivim hlačama s džepovima te je na to kombinirao starke, a kao modni dodatak nosio je sunčane naočale.

Pratitelji ga nisu prestajali obasipati riječima hvale zbog ove objave. 

"Žile, legendo", "Svaka čast, Žika, uvijek si bio gospodin čovjek", "Kakav si ti kralj" i "Časni i pošteni ljudi", "Od gospodina čovjeka naravno da je i sin gospodin. Respekt za umjetnički dar, ali iznad svega kućni odgoj je osnova za cijeli život. Ili si čovjek ili ne, a diploma je ulaznica za posao od kojeg osiguravamo egzistenciju. Radnici Gradske čistoće isti su kao i ja, radnik u socijalnoj zaštiti, a smetlari su svi oni koji bacaju smeće i prljaju naš najljepši grad Beograd", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Žika je poznat po ulogama u filmovima'' Crna mačka, beli mačor'', Srpski film i Podzemlje. Svirao je u brojnim bendovima, poput Ekatarine Velike, Discipline Kičme, Radničke Kontrole i Bezobrazno Zeleno.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS