Slatkiš!

Jedna od najljepših Srpkinja objavila preslatki video koji pokazuje koliko uživa u majčinstvu!

Sofija Milošević Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sofija Milošević ne krije koliko uživa u čarima majčinstva pa je tako objavila simpatičan video sa sinčićem Aleksejom.

Regionalna manekenka Sofija Milošević na svom Instagram profilu pokazala je kako njezin sinčić Aleksej jede sam. 

Naime, na videu Aleksej jede pogače s čokoladom i sav zamrljan od nje briše se vlažnom maramicom. 

Sofija ga snima i govori mu: "Aleksej, kakve su to šiškice, daj da vidi mama šiškice". Video možete pogledati na njezinom storiju OVDJE.

Atraktivna plavuša zaručena je za nogometaša Luku Jovića, a par je nedavno dobio i drugo dijete, dječaka te su mu dali ime Teodor. 

Na svom Instagram profilu rado dijeli fotke u dobitnim kombinacijama, a po tome se vidi koliko Sofija obožava modu i prati modne trendove.  Voli dijeliti i fotografije iz luksuznih restorana, ali i modnih dodataka koje kupi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Prisjetimo se, Sofija se pojavila u društvu svog 23-godišnjeg zaručnika Luke na meču Marina Čilića i Novaka Đokovića u Madridu gdje su bili glavne zvijezde tribina. Iako su oboje imali zaštitne maske na licima, plavokosa ljepotica nikome nije promakla dok je pažljivo pratila teniski meč.

Manekenka i nogometaš u vezi su dvije godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Sredinom kolovoza prošle godine zaručili su se na Cipru, a u rujnu su dobili sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nikolina Pišek javila se s Krka, na kojem uživa s još jednom lijepom Hrvaticom: ''Ljeto uvijek proleti...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS