Ne podnose se?

Neugodan trenutak između holivudskih diva proširio se internetom, tenzija je bila uočljiva: ''A samo joj je htjela pomoći...''

Nicole Kidman i Salma Hayek - 2 Screenshot 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Nicole Kidman i Salma Hayek susrele su se na jednoj modnoj reviji, ali njihov odnos jedino je o čemu se priča nakon događanja.

Nicole Kidman i Salma Hayek bile su na modnoj reviji Balenciage u Parizu prije dva tjedna, a video njih dvije, koje su opsjedali paparazzi, postao je viralan.

Naime, dvije glumice pripremale su se za fotografiranje, no u jednom trenutku Salma je uhvatila Nicole za ruku, što je njoj očito zasmetalo, a kad se pokušala okrenuti, odgurnula je njenu ruku i otišla pozdraviti Katy Perry, koja je stajala blizu njih.

Jedna od osoba koja je ondje bila napisala je kako je Nicole rekla Salmi: ''Ne diraj me'', a ostali su se u komentarima ispod videa na TikToku složili da se vidi tenzija.

''Bože, tenzija se može rezati nožem'', ''Baš neugodno!'', ''Kako je maknula Salminu ruku, Kriste'', ''A Salma je samo htjela pomoći'', pisali su korisnici.

 

Nakon toga Nicole nije stala kako bi pozirala, već je otišla dalje, ali je usput razmjenila nekoliko riječi sa Salmom, pa nikome nije jasno čime ju je mogla nakratko naljutiti.

Podsjetimo, Nicole je proteklih tjedana tema medija zbog golih scena u novom erotskom trileru ''Babygirl'', a više pročitajte OVDJE.

Salma je pak cijelog ljeta častila svoje pratitelje fotografijama u badiću, a neke od njih pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dečko Milice iz Kumova podijelio je njihove rijetke zajedničke prizore, za romantičan video imao je sretan povod!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

Povezana vijest Celebrity Stigla je nova serija koju neki usporuđuju s ''Bijelim lotusom'', a ima i onih koji nisu zadovoljni: ''Budalasta i dosadna''

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS