među tisućama ljudi

Sin Olivera Dragojevića u prvom redu pratio koncert Trag u beskraju, evo koga je imao u pratnji!

Davor Dragojević sa sinom - 2 Zvonimir Barisin/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Oliverov sin Davor snimljen je u prvom redu koncerta "Trag u beskraju", a društvo mu je pravio sinčić.

Na tradicionalni koncert "Trag u beskraju", koji je osmišljen u čast našeg legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića, došle su tisuće ljudi, a prvom redu nalazi se njegova obitelj.

Oliverova supruga, sinovi i unuci došli su podržati veliku manifestaciju, a njegov sin Davor snimljen je sa sinčićem, odnosno Oliverovim unukom. 

Inače, Oliver ima sedmero unučadi, pet dječaka i dvije djevojčice, a sa suprugom Vesnom dobio je tri sina - Dina, Davora i Damira.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Izbornik Dalić poveo je suprugu Davorku na koncert ''Trag u beskraju'', rijetko izlaze zajedno, ali ovo nisu htjeli propustiti!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Naša uspješna sportska novinarka došla je u Hrvatsku zbog Olivera, s prijateljicom je uživala na tradicionalnom koncertu

Povezana vijest Zanimljivosti Giuliano otkrio koji je najvrjedniji savjet dobio od Olivera: "Još sam bio mulac, tek sam počinjao..."

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako zvuči nova Oliverova pjesma ''Vrime je'', supruga Vesna nije mogla suzdržati suze

Povezana vijest Celebrity Luka u rodnom mjestu Olivera Dragojevića prepuna publike, pogledajte veličanstvene prizore iz zraka!

Povezana vijest Celebrity Evo kako se Indira Levak zabavlja poslije vijesti o razvodu, mnoge je iznenadila novom objavom: "Ljubav je u zraku..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS