Dirljivo!

Par koji je bio na meti ružnih kritika objavio prvu fotografiju s kćeri, a glumica je progovorila o 100 teških dana

Priyanka Chopra Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indijska glumica Priyanka Chopra na profilu na Instagramu podjelila je prvu zajedničku obiteljsku fotografiju. Ispod objave napisala je podužu poruku.

Priyanka Chopra (39) podijelila je prvu fotografiju kćeri i u poruci koju je podijelila na svojem Instagramu na Majčin dan otkrila da je njezina djevojčica provela više od 100 dana na intenzivnoj njezi nakon rođenja.

Za fotografiju je pozirala i sa suprugom Nickom Jonasom, a ispod objave Priyanka je napisala opširniju poruku u kojoj je svoje pratitelje obavijestila o podužem boravku njezine bebe u bolnici. 

"Na ovaj Majčin dan ne možemo, a da se ne osvrnemo na ovih nekoliko posljednjih mjeseci i kroz sve što smo prolazili, a znamo da su se mnogi drugi također našli u našoj situaciji. Naša beba je nakon 100 dana napokon kod kuće. Sretni smo što napokon možemo provoditi vrijeme kao obitelj. Iza nas su izazovni mjeseci, a ono što smo naučili jest da je svaki trenutak u životu dragocjen. Naša beba je pravi borac'', dodala je ispod objave Priyanka. 

Glumica je istaknula da su ona i Jonas shvatili da su sretni što mogu provoditi vrijeme zajedno kao obitelj. 

Najveća podrška u cijeloj nastaloj situaciji bio joj je, naravno, suprug. "Ne postoji nitko s kim bih to radije prošla od tebe. Hvala ti što si me učinio mamom @nickjonas volim te'', napisala je emotivno ispod fotografije.

Prisjetimo se, glumica i njezin suprug Nick vezu su započeli 2018. godine, a iste godine su se i vjenčali. Također, svoje obožavatelje šokirali su objavom na Instagramu da su postali roditelji.

"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat-majke. S poštovanjem vas molimo za privatnost tijekom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu obitelj. Hvala vam puno", objavila je Priyanka na svojem profilu na Instagramu, a objavu je u samo sat vremena lajkalo više od pola milijuna njezinih pratitelja.

Chopra i Jonas su na počecima svoje veze zbog velike razlike u godinama bili predmet sprdnje. U to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu uopće obazirali.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS