Kakav slatkiš!

Princ Louis slavi već treći rođendan: Kraljevska obitelj objavila je njegovu najnoviju fotografiju za koju je zaslužna mama Kate

Princ Louis (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Princ Louis slavi treći rođendan, samo dva nakon što je njegova prabaka i kraljica Elizabeta navršila 95 godina.

Princ Loius rođen je na današnji dan prije tri godine, kao treće dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Louis se u javnosti posljednji put pojavio prilikom odlaska u kazalište sa starijim bratom princem Georgeom i sestrom princezom Charlotte, a obitelj je već tradicionalno na službenom profilu na Instagramu objavila njegovu najnoviju fotografiju kako bi obilježila njegov dan.

"Vojvotkinja je snimila fotografiju tijekom ovog tjedna, prije nego što je krenuo prvi put u vrtić. Vojvoda i vojvotkinja sa zadovoljstvom dijele novu fotografiju princa Louisa", stoji uz fotografiju koju su podijelili s pratiteljima dan uoči prinčeva rođendana. 

Iako se o privatnim životima malenih prinčeva i princeze ne piše mnogo, The Times je nedavno prenio vijest kako su krenuli stopama svoje prabake kraljice Elizabete i postali strastveni ljubitelji konja i jahači, pa čak i maleni Louis. Svoje tehnike usavršavali su na njihovu imanju u Norfolku jašući ponije, pa će biti sjajni pratitelji kraljici, koja i sama jaše od svoje treće godine, baš kao i Louis.

Među zanimljivijim je činjenicama o princu Louisu i to da su od njegova rođenja prošle već tri godine, ali javnost ni dan-danas nije upoznata s podatkom tko su mu točno bili kumovi na krštenju, a bilo ih je ukupno šest. Kruže glasine da bi to mogli biti Williamov prijatelj iz djetinjstva, koji je ujedno i kum malenog Georgea, Nicholas van Cutsem, britanski poduzetnik Guy Pelly, Williamov najstariji prijatelj Harry Aubrey-Fletcher, prijateljica Laura Meade ili pak Kateina prijateljica Hannah Carter ili sestrična Lucy Midlleton.

Princ Louis rođen je 2018. godine kao treće dijete princa Williama i Kate Middleton, peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte. A koliko se maleni promijenio od dana svog rođenja, pogledajte u našoj galeriji. 

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS