Bome je odrastao!

Pogledajte kako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kingston Rossdale sin je Gwen Stefani i Gavina Rossdalea. I dok ga mnogi još pamte kao bebu, njegova rijetka pojava u javnosti dokaz je kako vrijeme leti!

Kingston Rossdale, sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je petnaestogodišnji mladić. Njegova rijetka pojava u javnosti samo je dokaz kako vrijeme leti jer je bome odrastao.

Kingston je snimljen u izlasku s ocem, a dok je on imao plavu košulju, crne svečane hlače i elegantne crne cipele, njegov otac se odlučio na nešto ležerniju kombinaciju. 

Što se tiče Kingstona, nikome nije promaknuo ni njegov blještavi osmijeh. 

Prisjetimo, roker inače slovi kao jedan od najvećih preljubnika u svijetu slavnih, nakon što je godinama varao bivšu suprugu Gwen s dadiljom njihovo troje djece. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, zajedno su proveli 13 godina, a razvod finalizirali 2015. godine.

Svemu tome bio je razlog Gavinova nevjernost, jer je čak tri godine varao Gwen s dadiljom Mindy Mann, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim djetetom, sinom Apollom.

Pjevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i promiskuitetne poruke Rossdalea i Mindy na obiteljskom tabletu. Naime, Gavinov se mobitel sinkronizirao s tabletom, a on to nije shvatio.

Također, Gavin ima i kćer iz prethodne veze s dizajnericom Pearl Lowe.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Našla se na meti zlih komentara zbog onog što je učinila licu, a sada je pokazala kako izgleda bez šminke!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS