On nju otkantao

Otkriveno tko je muškarac koji se Meghan svidio prije princa Harryja, on je sad ispričao kako su uopće stupili u kontakt

showbuzz DNEVNIK.hr

Matt Cardle opisao je svoje dopisivanje s Meghan Markle iz 2015. godine.

Pobjednik britanskog X-Factora 2010. godine, pjevač Matt Cardle otkrio je kako se dopisivao s Meghan Markle malo prije nego što je ona upoznala svojeg sadašnjeg supruga princa Harryja, piše The Sun.

Sve je počelo 2015. godine kada ga je Meghan počela slijediti na društvenim mrežama nakon njegove nagrađivane izvedbe u mjuziklu Memphis u londonskom West Endu.

"To je bila jako neobična situacija, vrlo čudna. I zbilja ne znam kako je do toga došlo", opisao je Cardle dopisivanje s Markle i zaključio kako im ipak nije bilo suđeno.

"Život teče svojim tokom i ja nisam bio na tome. Smijao sam se tome, no sjajno je prisjetiti se svega", kazao je pjevač, koji nije imao priliku družiti se s Meghan uživo jer je u međuvremenu upoznao svoju sadašnju djevojku Amber Hernaman.

Godinu dana nakon dopisivanja s pjevačem i Meghan je upoznala princa Harryja, za kojeg se udala u svibnju 2018. godine.

Matt je već ranije u medijima pričao o svom odnosu s Meghan.

"I tada smo bili jedva bliski, a sad nismo uopće. To stvarno nije značilo ništa. Smiješno mi je kako se ponekad ni od čega radi nešto", komentirao je u emisiji Lorraine 2019. godine.

Meghan i Matt počeli su se dopisivati nedugo nakon njezina razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona.

Prethodno se u medijima pisalo da je Mattu ispočetka laskala Meghanina pažnja, ali ju je otkantao kada je upoznao svoju sadašnju djevojku.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nives se htjela pohvaliti frizurom, ali nešto drugo je u prvom planu, čipka koja je provirila ukrala svu pozornost

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS