Wow!

Kći najbogatije Hrvatice pokazala unutrašnjost svoje luksuzne kuće, ima 14 spavaćih soba, a snimanje je jedva dopustila!

showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Ecclestone pokazala je javnosti unutrašnjost svoje luksuzne kuće Sloane House u Londonu, koja trenutačno slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea, 32-godišnja Petra Ecclestone, otvorila je javnosti vrata svojeg luksuznog doma u Londonu, koji bi se mogao uskoro naći na prodaji, i to po cijeni od vrtoglavnih milijardu i pol kuna.

Kuća poznata pod nazivom Sloane House izgrađena je krajem 18. stoljeća u georgijanskom stilu i slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda njezina luksuzna unutrašnjost.

"Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome", napisala je Petra uz objavljeni video, a u kuću je pustila i novinare časopisa Architectural Digest, za koji je dala intervju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Petra i njezin bivši suprug James Stunt kuću su kupili 2010. godine, a pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila. 

"Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dolje kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječju igraonicu, teren za skvoš i kućno kino. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah", otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantenu zbog koronavirusa, zajedno s djecom i svojim zaručnikom Samom Palmerom, s kojima rado posjećuje i rodnu zemlju svoje majke.

No njihov dom trenutačno se nalazi u Brentwoodu u Los Angelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja s čak 14 spavaćih soba. Petra je Sloane House kupila po cijeni od 80 milijuna dolara, u obnovu je uložila 34 milijuna, a kaže da za nju planira tražiti milijardu i pol kuna.

  1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS