AKTIVNA HRVATSKA

Ove subote vježbajmo zajedno u Crikvenici

PR 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Crikvenica će ove subote pokazati kako biti aktivan i odgovaran grad. Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na jedinstveni Focus Point trening Asje Petersen za sve Crikveničane i njhove goste. Prethodno najavaljivani trening odgođen je zbog lošeg vremena na subotu 5. listopada u 11 sati, a održat će se na Trgu Stjepana Radića.

''Focus Point je sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela. Sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Pokazat ćemo nekoliko vježbi koje su efikasne i sigurne, i vjerujem da će ih naši vježbači izvoditi i samostalno u svrhu održavanja zdravlja. Trening se izvodi tjelesnom težinom, mogu mu se priključiti sve generacije i svi vježbači, a mnoge će potaknuti na redovitu tjelesnu aktivnost!'' – najavila je trenerica Asja Petersen.

Nakon edukacija kod najpoznatijih svjetskih pilates instruktora, Asja je među prvima ovu tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Danas je vlasnica najdugovječnijeg pilates studija u Hrvatskoj, te osnivačica i predsjednica Udruge hrvatskih pilates instruktora. Dio svog bogatog iskustva prenijet će u Crikvenici, a u tome će joj pomoći i treneri tima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić te ambasadorica projekta Renata Sopek.

Uz sam trening, vježbače će educirati i stručnjaci iz područja kineziologije i nutricionizma dok će liječnici Hrvatske liječničke komore vršiti mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a subotnji trening u sklopu Dana zdravlja uz suradnju Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će pripremit će prostirke, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, Polinike Vaš Pregled i Specijalna bolnica Sv. Katarina.

Za besplatni trening u Crikvenici možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS