Nevjerojatno!

Fotografija o kojoj svi bruje: Ako ste odmah pomislili da je ovo Konstrakta, grdno ste se prevarili!

Konstraktina dvojnica Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Konstrakta je stekla obožavatelje diljem Europe, a upravo joj je ta popularnost omogućila da otkrije i svoju dvojnicu koja živi u Sloveniji.

O nastupu i visokom plasmanu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu Ane Đurić Konstrakte ne prestaje se pričati, a sada je pozornost privukla njezina dvojnica.

Naime, kako je Konstrakta stekla obožavatelje diljem Europe, pronašli su ženu koja joj veoma sliči. Imaju istu frizuru, istu boju očiju pa čak identičan oblik i crte lica.

Kako Nova.rs prenosi riječ je o Jerci Legan Cvikl, antropologinji i doktorici znanosti koja se bavi novinarstvom i publicistikom, a živi u Sloveniji.

Nedavno je objavila monografiju "Crna umjetnost" o povijesti slovenskog tiska, a trenutno radi na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. je doktorirala na Fakultetu za društvene znanosti u Kopru.

Inače, Konstrakta je na Eurosongu završila na visokom petom mjestu, a upisala se i u povijest natjecanja kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, koji je usto kombinirala i sa srpskim.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS