Jedva čekamo!

Omiljeni Disneyjev film dobiva novo ruho: Najava koja topi srca

Kralj lavova (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Legendarni "Kralj lavova" vraća se u kina.

Disney je objavio sjajnu vijest i konačno objavio i prvu najavu, omiljenog filma iz svoje kreativne radionice "Kralj lavova". U njemu je prikazan lik Simbe, kojemu će glas posuditi Donald Glover te lik Mufase kojemu glas posuđuje James Earl Jones.

Prva najava vodi nas do najlegendarnije scene animiranog filma iz 1994. godine, u kojoj Rafiki podiže u zrak i prikazuje tek rođenog Simbu okupljenim životinjama na Kamenu ponosa.

Novo izdanje "Kralja lavova" snima se najnovijom tehnologijama, istom kojom je snimljena i nova "Knjiga o džungli" 2016. godine, zahvaljujući kojoj animirani likovi dobivaju realističan izgled.

Dok nova adaptacija filmskog klasika obuhvaća impresivnu glumačku postavu s novim imenima, među kojima je i slavna pjevačice Beyonce, glumac James Earl Jones posudit će film istom liku kojem ga je posudio i davne 1994. godine u originalu filmu, kralju Mustafi.

Osim Beyonce i Jamesa Earla, likovima će glasove posuditi i glumci Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver i Keegan-Michael Key. Gazbu za film i ovaj put će raditi britanski glazbenik Elton John, a redatelj je Jon Favreau.

Film bi se u kinima trebao naći 19. lipnja 2019. godine, na samu 25. obljetnicu prikazivanja prvog "Kralja lavova".

Osim "Kralja lavova", Disney je za sljedeću godinu najavio i nove filmske poslastice poput "Dumba", "Osvetnika 4", "Priče o igračkama 4" i "Zvjezdanih ratova 9".

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Naslovnica Sedam je godina prošlo otkad je bila Miss Hrvatske, a evo čime se ova ljepotica bavi danas

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Vatrena Kolumbijka objavila je i fotografije svog raskošnog doma, ali svi su gledali samo u njezin bujni dekolte

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Godišnje ima više od 50 nastupa po Europi, a nitko ne može vjerovati da ima samo 14 godina

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS