Hit je na Instagramu!

Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

Joško Gvardiol Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Joško Gvardiol jedan je od najatraktivnijih naših reprezentativaca, mnoge djevojke na društvenim mrežama lude za njim, a nedavno je otkrio i je li slobodan.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (20) osim srca navijača diljem svijeta, na društvenim mrežama svojim je fotografijama osvojio i srca mnogih djevojaka.

Na Instagramu ga prati gotovo 168 tisuća obožavatelja, a ispod fotografija pratiteljice mu često upućuju komplimente poput: "Najslađi osmijeh", "Ženi me", "Kako si samo zgodan", "Kakve noge", "Tvoj osmijeh je pobjeda".

Iako je poznato kako je donedavno bio u vezi, čini se kako to ipak nije bila ona prava jer je nedavno u jednoj emisiji priznao kako je njegovo srce slobodno.

Nakon odigrane utakmice protiv Belgije nogometaši su otrčali u zagrljaj svojim najmilijima, a Joško je tada zagrlio svoju majku Sanju, koja ga uvijek vjerno prati s tribina. 

Fotografije njihova zagrljaja možete vidjeti u našoj galeriji, a objavila ih je Joškova sestra Franka. 

Osim majke, došle su ga pratiti i njegove sestre Lorena te spomenuta Franka. Obje su starije od njega, Lorena ima 23 godine, dok Franka ima 30.

Jošku se zbog dobre igre protiv Belgije obratila čak i FIFA na svojoj stranici na Twitteru. 

"Hrvatski superjunak", pisalo je. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Inače, prije Dinama Joško je igrao za Trešnjevku, a onda je njegov ogromni talent primijetio trener Miroslav Davidović, koji ga je pozvao u Dinamo te tada i počinje cijela Gvardiolova nogometna pustolovina.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Pogledajte novo seksi navijačko izdanje vatrene Hrvatice za kojom je poludio cijelu svijet, ovaj put sav je fokus na dekolteu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS