Ništa joj nije teško!

Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

Nives Celzijus Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj u vrućoj pozi s kistom u ruci obavještava svoje pratitelje da su kućni radovi pri kraju.

Pjevačica Nives Celzijus ovog ljeta ne odmara se u potpunosti, već se odlučila na radnu akciju. Na svojem profilu na Instagramu s pratiteljima je podijelila vruću fotografiju.

Naime, u dvodijelnom smeđem badiću pokazala je bujne atribute, a posebno su do izražaja došle njezine raskošne grudi i istrenirana figura, za koju je Celzijus naporno vježbala u teretani.

A s kistom u ruci Nives je poručila kako su radovi uskoro gotovi:

"Sporo, ali veselo privodimo radove kraju! Koju pjesmu vi rado pjevušite dok radite?"

U komentarima joj se javila influencerica Ella Dvornik te joj odgovorila da ona sluša Cardi B i pjesmu Money, dok se voditelj Dalibor Petko našalio: "Zidam kuću trokatnicu".

Kolegica Žanamari pohvalila joj je badić.

"Odličan", a poduzetnica Snježana Mehun poručila je Nives kako je obožava.

"Wow", "Lijepo", "Žena majstor", "Bome si brza", "Duša slatka", nizali su se komentari pratitelja oduševljeni njezinim izgledom, ali i vještinama.

Nedavno je i izjavila kako joj je odlazak na more vrlo potreban radi sunčanja, ali i duševnog odmora.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput u žutom bikiniju pala u drugi plan zbog preslatkog sina: "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj!"

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS