Našla se u problemu

Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

Nina Agdal (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Agdal objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira gola, zbog čega se našla u problemu s popularnom društvenom mrežom.

Danska manekenka Nina Agdal užarila je društvene mreže kada je objavila fotografiju na kojoj pozira bez ijednog komada odjeće, no ubrzo se našla u problemu na koji je imala spreman odgovor.

29-godišnja Nina pozirala je potpuno gola snimajući selfie u ogledalu, prekrivajući grudi rukom, a otkrila je i da joj je Instagram obrisao tu objavu, pa ju je odlučila jednostavno ponovno objaviti.

"Instagram je ovo uklonio, pa očito moram objaviti ponovno", napisala je Nina uz fotografiju koja se zasad i dalje nalazi na njezinu profilu, na kojem je prati 1,6 milijuna obožavatelja.

"Omg, vruće, vruće, vruće", "I ja ću to objaviti", "Wow", "Savršena si", "Predivna", "Zašto su je uklonili", "Definitivno si žena mojih snova", "Nemoj im dati da pobjede", "Samo nastavi objavljivati", "Nije loše", poručili su joj u komentarima.

Nina je široj javnosti postala poznata nakon što se pročulo da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijem. Od njega je mlađa 17 godina i često su prekidali, a 2017. godine konačno su se razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekoć posramljivali zbog njezina tijela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. Ipak, uspjela se probiti i ostvariti uspješnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a vrijednost njezine imovine procijenjena je na oko 12 milijuna dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o temi svojeg tijela te je jasno naglasila da se dobro osjeća u svojoj koži te da formu održava redovitim treninzima i trčanjem.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Ovaj dječak danas je hrvatski zet koji slovi kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a u braku je s prekrasnom Hrvaticom!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Grudi je prekrila tek blještavim trakicama, a ostatak outfita teško je uopće opisati: ''Vrištim, ti si ikona!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS