Ljepotica!

Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

Nikolina Pišek Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nikolina Pišek pozirala je sjedeći na kamenu s pogledom na more pa pokazala svojim pratiteljima na koji način ona ljenčari.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek uživa na jadranskoj obali, a to je dokazala upravo novom objavom na kojoj pozira u sjedećem položaju na kamenu s pogledom na more.

U jednodijelnom smeđem badiću pokazala je svoje raskošno poprsje i vitku figuru, a ni preplanuli ten nije mogao proći nezamijećeno.

Ispod fotke svojim pratiteljima pokušala je objasniti definiciju lijenosti:

"1. koji ne voli raditi, koji malo radi, koji izbjegava napor, opr. marljiv, radin, 2. koji izbjegava napor [lijena životinja; trom, 3. ekspr. koji je spor [lijena riječna matica], 4. ja sve od navedenog trenutno".

Njezini obožavatelji suosjećali su se u potpunosti s njom pa su joj pisali: 

"I ja isto", "U tvom stilu", "Taj sam", " Velika sam ti podrška i uz tebe sam uvijek", "Ma šta ti fali".

Podsjetimo, Nikolina je u svibnju ove godine iznenada ostala udovica. Njezin suprug Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila Pišek koja je trenutku muževe smrti bila u Zagrebu.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS