Vozili se tri dana

Pogledajte u kakvom su autu braća iz Zagreba došla u Hamburg na utakmicu, izazvali su potpunu ludnicu među hrvatskim navijačima!

Navijački Mini Cooper u Hamburgu Marko Lukunić/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Bijelo-crveni navijački Mini Cooper prava je atrakcija na ulicama Hamburga uoči utakmice Hrvatske i Albanije.

Braća blizanci iz Zagreba do Hamburga putovala su tri dana u starom Mini Cooperu ukrašenom bijelo-crvenim kvadratićima, izvijestili su fotoreporteri Pixsella.

Auto sprijeda ima i napis Zagreb-Hamburg, pa se može zaključiti i da je ukrašen upravo za ovu prigodu, a da se pazilo na svaki detalj, dokazuju i hrvatski grbovi na retrovizorima.

Hrvatski navijači u Hamburgu su ih dočekali s ogromnim oduševljenjem i svi su se htjeli fotografirati s navijačkim autom

U našoj galeriji pogledajte i kakvu su atmosferu napravili naši navijači na ulicama Hamburga uoči utakmice Hrvatske i Albanije.

Povezana vijest Celebrity Hrvatica iz dijaspore Vatrene bodri u topiću koji izgleda kao da će puknuti svaki čas!

Povezana vijest Zanimljivosti Nogometna groznica u Saboru: HDZ-ovci došli na sjednicu u navijačkim izdanjima!

Povezana vijest Celebrity Navijačka izdanja bujne Slavonke sve su oskudnija, novo jedva pokriva ključne dijelove tijela!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivši dinamovac u financijskim problemima? "Prodajem stan u Mostaru i malo korišten Rolex"

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivša premijerka Srbije uživala je u izlasku s lijepom partnericom, rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS