otkriven razlog

Obiteljska fotografija Trumpovih izgleda kao iz bajke, ali na njoj nedostaje jedna važna osoba, je li moguće da je namjerno to izbjegla?

Donald Trump - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kimberly Guilfoyle na društvenim mrežama podijelila je obiteljsku čestitku Trumpovih, a na njoj nedostaje bivša prva dama Melania.

Na božićnoj čestitki Trumpovih nalaze se Donald i njegovo troje djece, a mnogi su primijetili kako na fotografiji nedostaje njegova supruga Melania

NY Post obznanio je javnosti kako je Melanija u bolnici uz svoju bolesnu majku Amaliju Knavs i da zato nije mogla biti na snimanju obiteljskog portreta.

"Melania je oduvijek bila jako posvećena cijeloj svojoj obitelji. Ne bi trebalo biti iznenađenje što je ovaj Božić provela sa svojom bolesnom majkom", rekao je blizak izvor za Fox News Digital.

Na fotografiji su se još nalazili Don Jr. i Guilfoyle, Ivanka Trump, njezin suprug Jared Kushner i njihovo troje djece te Tiffany Trump i njezin suprug Michael Boulos. S njima je pozirao i 17-godišnji Barron, kojeg je Donald dobio s Melanijom.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 inMagazin Evo što si žele poznati Hrvati u 2024. godini, tko si želi prinovu, a tko otplatu duga: "Da mi Bog ispuni želju i da dobije brata ili sestru"

  1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Matija Vuica podijelila dirljivu objavu za svog voljenog Juricu pa sve dovela do suza: "Odmaraj i pazi na mene"

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS