Pogledajte kako izgleda!

Prva supruga Željka Joksimovića ne voli se eksponirati, no fotografiju ove ljepotice sad je objavila pjevačeva kći Mina!

Mina Joksimović Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Mina Joksimović podijelila je zajedničku fotografiju s majkom Vesnom te iznenadila svoje pratitelje koliko njih dvije nalikuju jedna na drugu!

Najstarija kći legendarnog pjevača Željka Joksimovića, Mina, rado dijeli obiteljske fotografije na svojem profilu na Instagramu. 

Novom objavom s obiteljskog ručka na kojoj pozira s majkom Vesnom, prvom suprugom Željka Joksimovića, pokazala je ogromnu fizičku sličnost između njih dvije. S njima su još za stolom pozirali i njezini baka i djed koji žive u Valjevu, mjestu u kojem su se Željko i Vesna i upoznali. Vesna se nikad nije voljela eksponirati u medijima, no tu i tamo osvane pokoja njezina fotografija na Instagramu. 

Vesna se vrlo mlada udala za pjevača, a još tada smatrala se najljepšom djevojkom u svojem mjestu, zbog čega danas izgleda kao starija Minina sestra.

Mnogi smatraju da je Mina od mame naslijedila ljepotu, a od tate dar za glazbu. Diplomirala je smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji.

Nedavno je uživala i u Dubaiju, zatim u Hrvatskoj , odakle je objavila mnoštvo fotki te se pohvalila što je sve posjetila i kako se zabavljala.

Prati je više od 26 tisuća fanova koji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu. 

Rado dijeli fotografije u badiću i tako pokazuje svoju manekensku figuru i bujne atribute. 

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate se ovog malog slatkog dječaka? Slavi 30. rođendan, a evo koliko se promijenio od hit-filma u kojem je osvojio svijet!

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Jedna od najljepših Srpkinja objavila preslatki video koji pokazuje koliko uživa u majčinstvu!

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS