Oglas

Mikey Madison oduševila je izvedbom naslovne uloge u filmu Anora, a evo što je njoj najbolje vezano uz film…

PR PR

Mikey Madison se prisjetila posebne projekcije za seksualne radnice, rekavši da je to bio jedan od najemotivnijih trenutaka u njenoj karijeri. Kritika smatra da je glumica odlična u složenoj ulozi, a film Anora već privlači pozornost za nadolazeću dodjelu Oscara.

KINOFILM hrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Osvajanje Zlatne palme teško je nadmašiti, no glavna zvijezda spoja romantične komedije i drame, Mikey Madison, navodi da joj je odmah nakon toga najdraži trenutak vezan uz film Anora, posebna projekcija za seksualne radnice i striptizete, piše Kinofilm.

Naime, 25-godišnju glumicu, u hrvatskim kinima, gledat ćemo od 31. listopada u ulozi striptizete Anore koja se impulzivno uda za razmaženog sina moćnog ruskog biznismena, Ivana (Mark Eidelshtein). Međutim, kada vijest o njihovom braku stigne do Rusije, Ivanovi roditelji ne prezaju ni od čega kako bi okončali njihovu vezu, a stvari postaju još kompliciranije Ivan pobjegne, a Anora i ruski snagatori nastoje ga uhvatiti…

"Mogla bih zaplakati kad se sjetim te projekcije! Dugo sam priželjkivala da učinimo takvo što. Na kraju krajeva, to je film za njih. Bilo je stvarno posebnom, već njihov ulazak u kino, praćenim zvukom njihovih potpetica, zvučao je kao pljesak svima nama koji smo snimali film", rekla je Madison za Variety.

Film je režirao, napisao scenarij i montirao nezavisni filmaš Sean Baker, a mnogi mu predviđaju uspjeh na dodjeli Oscara 2025., iako nominacije još nisu ni objavljene. Ista predviđanja odnose se i na samu Mikey Madison koja je, kažu kritike, izvrsna u ulozi striptizete.

A da posao nije bio nimalo lak, istakla je sama glumica priznavši da su snimanju filma prethodili mjeseci intenzivnih kondicijskih i plesnih treninga. Upravu ovu ulogu Madison navodi kao "najtežu stvar" koju je ikad radila i to ne samo zbog fizičkog aspekta uloge, nego i emocionalnog.

"Kao rezultat napornih treninga, dobila sam mišićno definirano tijelo. Primjerice, nikad u životu nisam imala toliko snage u predjelu prsa", rekla je Mikey Madison.

PROČITAJTE VIŠE NA KINOFILMU:
‘Anora’: Jesmo li dobili film godine? Glavnog favorita za Oscare sigurno jesmo
‘Anora’: Predivna i kaotična “Zgodna žena” Seana Bakera
Filmska RUNDA: Osijek devetu godinu zaredom postaje metropola hrvatskih kratkih filmova

"Te su mi pripreme za snimanje otvorile oči vezano uz striptiz i žene koje se njime bave. Riječ je o poslu izuzetno zahtjevnom i fizički i psihički. Striptizeta se mora emocionalno povezati s klijentom i k tome na fizički zahtjevan način. To je vrlo kompleksan posao", zaključila je Madison.

Zašto je redatelj Sean Baker želio baš nju u ovoj ulozi, pročitajte na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS