može li to biti razlog?

Meghan progovorila o gorućoj temi pa se našla na udaru kritika, a sumnja se i da ima skriveni motiv o kojem se već neko vrijeme šuška

Meghan Markle Afp 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Meghan Markle je za Vogue otkrila kako razmišlja o tome da se u Washingtonu pridruži prosvjednicima protiv odluke Vrhovnog suda SAD-a kojom je omogućena zabrana pobačaja, a izjavama je potaknula kritike, ali i glasine o svojim skrivenim motivima.

Supruga princa Harryja, Meghan Markle, za časopis Vogue komentirala je odluku Vrhovnog suda SAD-a o poništenju presude iz 1973. kojom je pobačaj legaliziran u cijeloj zemlji i kojom je omogućena zabrana pobačaja u saveznim državama.

Istaknula je da je spremna pridružiti se prosvjednicima u Washingtonu i pozvala je građane da svaki put izađu na glasovanje u što većem broju, a otkrila je i da se njezinom suprugu Harryju smučilo zbog presude.

"Suprug i ja puno smo pričali o tome ovih dana. On je također feminist", naglasila je i proučila: "Moramo naš strah pretvoriti u djelovanje".

U intervjuu se osvrnula i na svoje iskustvo s pobačajem koji je pretrpjela 2020. godine, prije rođenja kćerkice Lilibet.

"Znam kakav je osjećaj pobaciti, a o tome sam već i javno govorila. Treba normalizirati razgovor o stvarima koje utječu na naše živote i tijela kako bi što više ljudi shvatilo koliko je važno imati potrebnu zaštitu", kazala je Meghan uz napomenu da je bijesna zbog odluke Vrhovnog suda.

I dok ju je dio javnosti podržao, zbog svojih komentara našla se i na udaru kritika, a ponovno su počele kružiti i glasine o njezinoj mogućoj kandidaturi za predsjednicu SAD-a.

"Još jedan pokušaj bivše članice kraljevske obitelji da unese britansku dramu u američku politiku", "Nikoga ne zanima mišljenje Meghan Markle o ovoj temi, no njezina predsjednička kandidatura bi bila sjajna epizoda Krune", neke su od kritika koje je dobila.

O Meghaninoj skrivenoj namjeri da se kandidira za predsjednicu šuška se još od intervjua s Oprom Winfrey, koji su mnogi protumačili kao njezin pokušaj ulaska u politiku.

Tome u prilog ide i izjava njezine prijateljice od prije par godina kada je za Vanity Fair otkrila da jedan od razloga što se Meghan nije htjela odreći američkog državljanstva nakon udaje za princa Harryja, da joj ostane otvorena mogućnost za ulazak u politiku i u Washington.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS