Nije to mogao prikriti

Meghan i Harry prije vremena napustili Veliku Britaniju, a prinčev izraz lica govori sve o njihovu povratku kući

Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Meghan Markle i princ Harry napustili su Veliku Britaniju i vratili se u Kaliforniju, gdje su ih dočekali spremni paparazzi.

Prema pisanju britanskih medija, princ Harry i Meghan Markle napustili su Veliku Britaniju i odletjeli kući u Kaliforniju, i to sat vremena prije završetka proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Snimljeni su odmah pri slijetanju u zračnu luku, u kojoj ih je dočekao automobil, a čini se kako Harry baš i nije bio raspoložen jer je snimljen ozbiljnog i zamišljenog izraza lica kao da ga nešto muči.

Supružnici su propustili koncert u Buckinghamskoj palači i nisu se pojavili na balkonu palače s kraljicom, koja je pozdravila okupljene četvrtog, zadnjeg dana obilježavanja njezinih 70 godina na prijestolju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posljednji su put viđeni u javnosti u petak na misi zahvalnici, a većinu vremena proveli su u Frogmore Cottageu, u kojem su priredili i opuštenu zabavu povodom prvog rođendana njihove kćeri Lilibet.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS