krah braka

Razvod Marija Ančića tema je razgovora u splitskim krugovima, mnogi se čude: ''Bili su fenomenalan par''

Mario Ančić Jakov Prkic / CROPIX 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bivši tenisač Mario Ančić potvrdio je kako se prije godinu dana razveo od anesteziologinje Mile Fabris, a sada se saznalo da se ona iselila iz njihova njujorškog doma.

Mario Ančić, koji godinama živi i radi u New Yorku, ljetos je kao i obično bio u Splitu. Njegova omiljena destinacija su Firule, gdje je stasao u jednog od najboljih hrvatskih tenisača, no suprugu, također Splićanku, anesteziologinju Milu Fabris, ovog ljeta nisu vidjeli s njim.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Mila se iselila iz njihova njujorškog doma, a kad su nazvali Marijeva oca Stipu, kratko im je o sinovu razvodu rekao: "To ćete morati vidjeti s njim."

Ančić je za Gloriju potvrdio kako su se on i Mila razveli prije godinu dana, a da je razvod prošao mirno i civilizirano.

Oni koji poznaju bivše supružnike kažu da su Mario i Mila bili fenomenalan par.

"Mladi ljudi koji su se voljeli i bez ikakvih repova prošlosti. Razlog razvoda nije treća osoba, već jednostavno nisu funkcionirali. Možda se nisu snašli u New Yorku kao par, daleko od kuće. Svakako razlog razvoda nije treća osoba", kazali su upućeni za Slobodnu Dalmaciju.

Par se vjenčao 2021. godine u crkvi sv. Eufemije u Rovinju, a slavlje se održalo u stanciji Meneghetti pred najbližim članovima obitelji. Poslije vjenčanja par se vratio u New York, gdje Mario radi u tvrtki One Equity Partners.

Ančić se oprostio od tenisa u 27. godini zbog zdravstvenih problema.

Osim Ančića, mnogi su napravili dramatičan zaokret u karijerama, a više pogledajte OVDJE.

Detalje o vjenčanju održanom 2021. pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina je u ovom outfitu zaradila brojne komplimente, ali ipak su njezine cipele svima bile glavni fokus: "To možeš samo ti..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša pjevačica zabrinula je pratitelje objavom iz bolničkog kreveta: "Ovih dana se baš borim..."

Kate je svoje modne dodatke pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade, kako šalje skrivene poruke?

Goran Navojec slavi 54. rođendan, a pogledajte kako se njegov izgled drastično mijenjao posljednjih godina!

Povezana vijest Celebrity Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Tko je supruga princa Edwarda, zbog koje je slao pismo britanskim medijima kad je stvar izmakla kontroli?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS