Pogledajte kako izgledaju

Luksuzne megajahte milijardera i osnivača WhatsAppa danima su usidrene pored Dubrovnika, jedna od njih ima i heliodrom!

Jahta Moonrise - 1 Tonci Plazibat / CROPIX 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pored Dubrovnika već nekoliko dana ljetuje osnivač WhatsAppa Jan Koum, pogledajte jahte na kojima je stigao u Lijepu Našu.

Dvije megajahte već danima kradu poglede pored Dubrovnika, a s njima je u Lijepu Našu stigao njihov vlasnik, osnivač mobilne aplikacije WhatsApp. 

Jan Koum vlasnik je jahti Moonrise i Nebule, a kako izgledaju pogledajte u našoj galeriji.

Moonrise je izgrađena 2020. godine u nizozemskom brodogradilištu Feadship. Duga je 99 metara te ima osam kabina. Može primiti 16 gostiju i 32 člana posade, a vrijedi 220 milijuna dolara.

Njena manja sestra Nebula izgrađena je kao prateći brod za jahtu Moonrise. Izgrađena je u Španjolskoj krajem 2021. godine i duga je 68 metara. Može primiti osmero gostiju i 10 članova posade.

Podsjećamo, Jan Koum stigao je u Hrvatsku prije deset dana.

Nedavno je organizirao zabavu u povijesnom zdanju samostana na Lopudu, a na zabavi im je pjevao Sam Smith. Potom je prisutne zabavljao i njemački DJ i producent Steffen Linck, poznatiji kao Monolink.

48-godišnji milijarder ukrajinskog podrijetla svoje je bogatstvo stekao prodajom WhatsAppa Facebooku 2014. godine za 19.3 milijarde dolara, a poznat je i kao veliki ljubitelj luksuznih automobila te ima jednu od najvećih kolekcija Porschea na svijetu sa stotinu automobila.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna voditeljica objavila je rijetku fotku u badiću, pohvale ne prestaju stizati: ''Najljepša si u zemlji!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity David Beckham u 50. godini pokazao nevjerojatnu formu u kućnoj teretani: ''Žena mi je rekla da mi smeta majica...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS