Inspiracija su!

Zbog njezina fizičkog "nedostatka" zlobnici su im predviđali kraj, ali pokazali su im da su u krivu i njihova ljubavna priča jedna je od najljepših!

Aimee Mullins Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Rupert Friend i Aimee Mullins u sretnom su braku od 2016. godine, a njihova ljubavna priča prava je inspiracija mnogima.

Holivudski glumac Rupert Friend i njegova supruga Aimee Mullins mogu se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča današnjice, i to od prvih dana.

Za one koji ne znaju, Amy je rođena bez lisne kosti u potkoljenici, zbog čega su joj bile amputirane obje noge kada je imala svega jednu godinu, a liječnik je prognozirao da nikada neće moći sama hodati, pa čak ni živjeti samostalno.

Nasreću, pokazalo se da je bio u krivu i Aimee je danas uspješna sportašica, aktivno se bavila trčanjem i nastupila je na Paraolimpijskim igrama u Atlanti. Nakon sportske odlučila se okušati u manekenskoj karijeri, a njezina priča i izgled oduševili su, danas pokojnog, dizajnera Alexandera McQueena, na čijoj je reviji sve šokirala kada je prošetala s drvenim izrezbarenim protezama izrađenima posebno za modnu kuću Givenchy.

Nakon toga su joj se otvorila vrata filmske industrije pa je 2002. godine snimila svoj prvi film "Cremaster 3", u kojem je glumila čak šest različitih likova. Malo-pomalo glumački joj je posao donio i ljubav u život, pa se pojavila na jednom sastanku vezanom za Rupertov budući film, a sve ostalo je povijest.

Shvatili su da su stvoreni jedno za drugo i vjenčali su se 1. svibnja 2016. godine na intimnoj ceremoniji, samo s vjenčanim kumovima. Neki zlobnici predviđali su im brzi kraj braka i razvod, ali njihova je ljubav jednaka kao na samom početku.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabrinula je fanove fotografijom iz bolnice: ''Operirana sam na samu Badnju večer...''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS