Ona ga je spasila

Nakon bolnih tragedija 10 godina je bio sam, a onda se pročulo da ljubi ženu koja je neke poprilično zbunila

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Keanu Reeves i Alexandra Grant zajedno su od 2019. godine, a prije toga slavni je glumac čak deset godina bio sam.

Američki glumac Keanu Reeves po mnogočemu je poseban i drugačiji od svojih holivudskih kolega, a prvenstveno po skromnom načinu života kojim je odlučio živjeti, zbog čega slovi kao mnogima omiljena zvijezda.

Tako je odluku donio nakon što su mu život obilježile brojne tragedije, a loše su se vijesti redale jedna za drugom, sve dok 2019. godine nije upoznao umjetnicu Alexandru Grant, koja mu je vratila vjeru u dobro i ljubav.

57-godišnji Keanu i 48-godišnja Alexandra godinama su bili dobri prijatelji i suradnici prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu, koju su potvrdili 2019. godine, i to nakon što su je neko vrijeme tajili od javnosti. Za Keanua to nije bilo nimalo iznenađujuće s obzirom na to da je obično bio tajanstven oko svog ljubavnog života, a prije veze s Alexandrom bio je čak deset godina sam.

No očito je odlučio kako mu je dosta skrivanja, pa su se sve češće počeli zajedno pojavljivati u javnosti i ne skrivaju se pred objektivima paparazza.

Alexandra je u jednom od intervjua za magazin Vogue istaknula kako su je fascinirale reakcije okoline nakon što se pročulo za njezinu vezu sa slavnim glumcem i dodala kako su obožavatelji bili oduševljeni što je s njom, a ne nekom mlađom manekenkom ili glumicom. No, priznala je kako je bilo i komentara da je prestara za njega zbog svojeg izgleda, koji je neke zbunio, unatoč činjenici da je on zapravo devet godina stariji od nje. 

"Ja sam visoka žena s bijelom kosom. Da sam se htjela uklopiti u neke stereotipe poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", našalila se bila Alexandra.

Prije nego što je s njom pronašao sreću, Keanu godinama nije bio u vezi zbog tragedije koju je doživio 90-ih godina, kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, nakon što je Jennifer u osmom mjesecu trudnoće morala ići na preuranjeni porođaj, a to ih je emocionalno uništilo. Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u teškoj automobilskoj nesreći.

Keanuov život ni u djetinjstvu nije bio nimalo lak. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svojem ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Zvijezda "Matrixa" pohađala je tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala teška obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima kao što su "Brzina", "Matrix", "Kuća na jezeru", "John Wick" i mnogi drugi.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS