Nikako na zelenu granu

Zbog skandala i tulumarenja Hollywood joj je okrenuo leđa, a sad su joj propali i show i noćni klub

Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pred Lindsay Lohan bila je velika karijera, no sve je sama upropastila.

Lindsay Lohan bila je velika zvijezda, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Holivudska slatkica crvene kose počela je okorjelo tulumariti, piti, družiti se s "lošim" djevojkama poput Nicole Richie i Paris Hilton, kasniti na snimanja, ponašati se poput razmažene dive, a i njezin izgled poprilično je patio zbog takvog načina života.

Bile su tu i brojne obiteljske svađe, a odnos s majkom i menadžericom Dinom Lohan bio je vrlo kompliciran. Dina je često izlazila i tuluamrila s kćeri, ali se htjela i okoristiti njezinom slavom, a cure su se jednom prilikom i ljubile tijekom noćnog izlaska, što je šokiralo javnost.

Također, Lindsay je redom birala krive muškarce, s kojima bi se neko vrijeme zabavljala pa brzo rastajala, a s nekima se znala svađati i fizički obračunavati. Hollywood je brzinom munje počeo dizati ruke od posrnule glumice i pjevačice, pa je trebalo pronaći nove izvore zarade.

U svibnju 2018. godine crvenokosa glumica otvorila je noćni klub na grčkom party otoku Mikonosu, na kojem je i prije rado tulumarila, a paralelno s njim započeo je i njezin show "Lindsay Lohan's Beach Club" na slavnom kanalu MTV. No sreća nije dugo trajala, jer druge sezone neće biti, a čini se ni treće ljetne sezone za spomenuti klub.

Prvotna ideja showa bila je prikazati svakodnevne živote osoblja kluba i nje kao vlasnice te je u početku show bio gledan. Ipak, ubrzo je publika počela nepovratno gubiti interes, zbog čega je druga sezona postala upitna.

Kako se šuška, producenti su se nadali kako će kamere uhvatiti Lindsay u njezinim najgorima izdanjima kao u stara vremena te da će se show s vremenom koncentrirati na njezin problematični odnos s majkom Dinom i sestrom Ali. "Htjeli su dramu, probleme, slomove, ali to više nije dio njezina života", otkrio je nepoznati izvor za Page Six.

Lindsay je stavila i ključ u bravu svog noćnog kluba, koji uopće nije radio ove sezone, a hoće li Lindsay obožavatelje uskoro iznenaditi nekim novim projektom ili će joj Hollywood definitivno okrenuti leđa, ostaje nam pričekati pa saznati. Sigurno je samo da crvenokosa glumica zbog svog ponašanja više nikad neće biti dio zvjezdane A-liste...

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujnu Rumunjku nazivaju novom Sophijom Loren, a slavni frajeri slažu se da je neodoljiva  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS