Kakvo iznenađenje!

Posrnula glumica kojoj su mnogi okrenuli leđa objavila neočekivanu vijest: ''Ja sam najsretnija žena na svijetu''

Lindsay Lohan Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Lindsay Lohan udala se za Badera Shammasa, a podijelila je tu vijest na svom Instagramu ispod njihove zajedničke fotografije.

Američka glumica Lindsay Lohan (36) na svom Instagram profilu podijelila je sretnu vijest s pratiteljima. Naime ispod zajedničke slike sa svojim zaručnikom Baderom Shammasom (35) poručila je da su se vjenčali te da je on sada njezin suprug.

"Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Sretna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka bi se žena trebala osjećati ovako pored svog muža", napisala je ispod objave.

Pratitelji su joj uputili niz čestitki povodom tajnog vjenčanja, ali i njezinog rođendana. Naime, ona danas slavi svoj 36. rođendan.

"Ajme tako si me obradovala", "Puno sreće Vam želim", "Iskrena ljubav", "Sretan rođendan i sretno zajedničko življenje", samo su neki od komentara koje su pisali njezini obožavatelji.

Par se upoznao 2020. godine, a već u studenom 2021. objavili su svoje zaruke.

Kada su se zaručili, Lindsay je podijelila tu vijest sa svojim pratiteljima, a ispod fotografije tada je napisala: "Ljubavi moja. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost."

Trenutno žive u Dubaiju, a svoj odnos vješto skrivaju od javnosti, rijetko kad objave neku zajedničku fotku.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Supruga Ivice Kostelića objavila rijetku obiteljsku fotografiju koja je sve oduševila: "Tko kaže da tate ne mogu multitaskati?"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS