Doživio čudne stvari

Pogledajte luksuzno zdanje kojeg se slavni pjevač jedva riješio, bio je uvjeren da je kuća ukleta

Liam Payne (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Liam Payne je nakon dvije godine pokušavanja uspio prodati svoje luksuzno imanje i kuću, koji su prema njegovu mišljenju zaista bili ukleti i gdje je doživio čudne stvari.

Glazbenik i bivši član benda One Direction, 27-godišnji Liam Payne napokon je uspio prodati svoj kalifornijski doma u Santa Moniici i to čak nakon dvije godine pokušavanja pronalaska kupca. 

Strani mediji poput Daily Maila pišu da je za ekskluzivni kompleks dobio 10,16 milijuna američkih dolara, a u sklopu njega se između ostalog nalazi vinski podrum, soba za meditaciju, knjižnica, vinograd pa čak i vanjski slapovi. Ono što je zanimljivo je da kuća slovi ukleta, barem je Liam bio u to uvjeren, a takve mu javne tvrdnje sigurno nisu pomogle pri prodaji.

Naime, još u listopadu 2017. godine on je u razgovoru za The Sun izjavio kako je njegovoj majci na ulici prišla nepoznata žena kako bi ju upozorila da duh prijašnjeg vlasnika opsjeda imanje.

"Cheryl ne bi htjela ostajati u sobi na katu sama. Vidio sam kako se svjetla pale i gase usred noći, a bilo je i jezivih trenutaka u kojima je voda iz slavine sama počela teći", otkrio je Liam.

On je tamo živio s bivšom djevojkom Cherly Cole kada je bila trudna s njihovim sinom Bearom, a kuću je stavio na tržište nakon prvih glasina o problemima u njihovoj vezi.

Imanje od pješčanih plaža Malibua dijeli tek kratka vožnja, a prepuno je stabala hrasta i javora. U blizini se nalaze i drugi domovi svjetskih zvijezda poput onog repera Drakea, pjevačice Miley Cyrus i obitelji Kardashian, no zasad nije poznato tko je odlučio ovo luksuzno, ali mistično mjesto kupiti za sebe. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS