čestitamo!

Prelijepa studentica politologije Lennarta Spajić izabrana je za novu Kraljicu Hrvatske

showbuzz DNEVNIK.hr

U Rovinju, kruni Mediterana, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Lennarta Spajić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske.

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Mlada, lijepa i pametna Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba, oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Leona Ostojić proglašena je Kraljicom osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri.

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatskee.

Prekrasna Doris Pinčić i njezin kolega Mario Sedmak, bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Boris Novković, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i vatrena Ivana Lovrić, grupe Colonia. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast. Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. 

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS