Nadimak joj je Barbie

Španjolka s najvećim grudima hvali se boravkom u Hrvatskoj, ali na jednu stvar se požalila: "Kao mama sam im"

Kristhin Gomez - 1 Kristhin Gomez/Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Kristhin Gomez pohvalila se fotografijama s odmora u Hrvatskoj, u kojoj je dosad posjetila Dubrovnik i otok Pag.

Španjolska influenserica Kristhin Gomez pohvalila se svojim dolaskom u Hrvatsku, i to na svojem profilu na Instagramu, na kojem je prati vojska od milijun obožavatelja.

40-godišnja Kristhin slovi kao žena s najvećim grudima u Španjolskoj, a koje je ponosno pokazala i na našoj obali, na kojoj nije mogla proći nezapaženo. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima uživa u Dubrovniku, iz kojeg se otputila na Pag, točnije na popularno Zrće.

"Navršit ću 41 godinu, a osjećam se kao da mi je 25! Godine su samo broj. Stigla sam na Hideout Festival i čula sam puno usporedbi ovog mjesta s Ibizom. Super je za partijanje, ali previše je mladih muškaraca. Osjećam se kao njihova mama", napisala je, između ostalog, uz fotografije sa Zrća.

"Savršena si", "Predivna", "Moja djevojka iz snova", "Sviđa mi se tvoje tijelo", "Dobro došla u Hrvatsku", "Oduzimaš dah", "Super seksi", "Zgodna", "Prekrasna kraljica", dio je komentara koje je dobila.

Kristhin inače nosi i nadimak španjolske Barbie, a posjeduje imovinu čija se vrijednost procjenjuje na deset milijuna dolara.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Nekad i sad Zovu je žena-mačka, mlađahni zaručnik tvrdi da je na njoj sve prirodno, a evo što kažu paparazzo fotke!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS