Je li moguće?

Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

Camilla Parker Bowles Gulliver Image 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kraljevski fotograf Arthur Edwars tvrdi da je Camilla Parker Bowles daleko ljubaznija od pokojne princeze Diane i da je ljudima lakše s njom raditi nego njezinom prethodnicom.

Tragično preminula princeza Diana i dalje je jedna od najomiljenijih kraljevskih ličnosti u Velikoj Britaniji, no kraljevski fotograf Arthur Edwards sada tvrdi da je Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, ljubaznija i puno pristupačnija od princeze od Walesa.

"Diana je mrtva već 25 godina, tako da polako pada u zaboravo kod ljudi i oni su sada prigrlili Camillu. I znate što? Camilla je ljubaznija od Diane, lakše je s njom. Diana je znala biti loše volje i naprimjer kada je poginula, u to vrijeme nije razgovorala s vlastitom majkom ni Sarah Ferguson zbog smiješnih svađa. To nećete doživjeti od Camille", izjavio je Arthur za magazin Stellar.

Camilla je prije nekoliko mjeseci posjetila ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji kada nije mogla suspregnuti suze tijekom čitavog posjeta što su zabilježile i kamere.

Princ Charles i Camilla time su iskazali svoju podršku Ukrajini te su posjetili njihovu zajednicu u Velikoj Britaniji. "Molimo za vas", rekla je kratko vojvotkinja od Cornwalla i stekla dodatne simpatije i podršku javnosti.

Charles i Camilla vjenčali su se 9. travnja 2005. u dvorcu Windsor, nakon što je kraljica Elizabeta dopustila sinu da konačno ozakone svoju vezu s Camillom i smanje kontroverze oko njihovog odnosa. Vojvotkinja od Cornwalla nikad nije bila draga javnosti zbog svoje uloge u odnosu princa Charlesa i pokojne princeze Diane, no čini se kako se i to s godinama promijenilo.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS