Jesu li krivo postupili?

Meghan Markle još je jednom na bolan način odbijena od kraljevske obitelji, fanovi su užasnuti

Meghan Markle - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Meghan Markle još je jednom dobila gadnu odbijenicu od kraljevske obitelji, evo što sada nisu napravili.

Vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica Meghan Markle 4. kolovoza slavila je svoj 43. rođendan.

No, brojni su primijetili da je još jednom pokazano da u kraljevskoj obitelji nije dobro došla. 

Kraljevska obitelj nije joj javno čestitala rođendan, kao što to čini gotovo svim članovima uže obitelji, a jesu li to učinili u privatnosti, nije poznato.

Vojvotkinja čestitku nije dobila ni prošle godine, a fanove je njihova šutnja itekako naljutila, piše Daily Mail.

Prije nekoliko tjedana šuškalo se kako će njen suprug, princ Harry, ovog ljeta otići u Britaniju kako bi popravio odnose s obitelji, no čini se da ni do toga neće doći jer par uskoro putuje u Kolumbiju.

Podsjetimo, Meghan i Harry s ostatkom obitelji u lošim su odnosima otkako su odlučili napustiti Britaniju i preseliti u Ameriku. Harry je otad samo par puta bio u Londonu i gotovo da se ni nije susreo s obitelji, dok se Meghan cijelo vrijeme ''skriva'' u Montecitu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Splitska glumica koja se udala za Šveđanina puni baterije na našoj obali, a jedan detalj svi su primijetili!

Povezana vijest Celebrity Legenda NBA-a viđen je na jahti pored Splita, pogledajte kako je pozdravio fotografe koji ga prate u stopu

Povezana vijest Celebrity Naša zgodna voditeljica zablistala je u mini haljini sa seksi prorezom ispod grudi: ''Kakva si ti dama!''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević objavila novi video u kojem se našalila s kćerkicom: ''Kad me pitaju tko mi čisti kuću!''

Povezana vijest Zanimljivosti Objavljene najnovije fotografije Eden i Cruza iz Santa Barbare, evo kako zvijezde hit-sapunice danas izgledaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS