Sve zgodnija!

Poslije teškog životnog perioda pokazala rezultate napornih treninga u kojima je pronalazila utjehu

Khloe Kardashian Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Khloe Kardashian na društvenim mrežama objavila je video u rozom bikiniju koji je istaknuo njezine zavodljive obline, a majka Kris joj u komentaru poručila da je predivna.

Khloe Kardashian na svom Instagram profilu objavila je video za koji je pozirala u rozom bikiniju i tako pratiteljima pokazala svoje zavodljive obline, ali i preplanuli ten na kojem joj svi zavide.

"Nemam pojma kad sam ga uzela, ali jako mi se sviđa ovaj rozi bikini", napisala je ispod objave.

 "Opsjednuta sam tvojom bojom", "Izvanredna", "Najbolja fotka", "Toliko si prekrasna", samo su neki od komentara pratitelja koji su oduševljeni njezinim izgledom, ali i bojom koju je zadobila od sunčanja.

U zadnje vrijeme Khloe naporno trenira pa je figuru dovela do savršenstva, a to pokazuju i njezine fotografije bez fotošopa na kojima izgleda besprijekorno dobro.

Na svom Instagramu rado dijeli i fotografije svoje kćerkice, ali i njihove zajedničke trenutke.

Iza Khloe je težak period koji joj je priuštio bivši partner Tristan Thompson. Naime, Thompson ju je nekoliko puta besramno prevario i dobio dijete s drugom ženom dok je još bio s Khloe. Tristan joj se zbog toga javno ispričao, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je Maralee Nichols zaista ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardashiankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na koji sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu je prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Manji badić od ovog sigurno niste vidjeli: Ovih nekoliko trakica nije uspjelo obuzdati njezine obline!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS