Ne obazire se ona

U opuštenom izdanju dežurnim paparazzima nije mogla promaknuti, a mlađahna ljepotica sve više nalikuje svom nestašnom ocu

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kći Borisa Beckera Anna Ermakova prošetala je Londonom u izdanju bez grudnjaka, a taj prizor nije mogao promaknuti dežurnim paparazzima.

Kći umirovljenog tenisača Borisa Beckera i manekenke Angele Ermakove Anna Ermakova uhvaćena je u opuštenoj šetnji ulicama Londona sa svojim dečkom, a na paparazze koji su ih snimali nisu se previše obazirali.

21-godišnja Anna bila je odjevena u vruće traper-hlačice i bijelu majicu, a bilo je i više nego očito da ispod nje ne nosi grudnjak. Par je prvi put zajedno snimljen u svibnju 2020. godine, a često se ne mogu suzdržati od izmjenjivanja nježnosti u javnosti. 

Boris Becker Annu je dobio tijekom kratke afere s manekenkom Angelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se uoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret dogodio u spremištu za metle, ali tenisač je kasnije sam otkrio kako se sve dogodilo na stubištu.

Bila je to afera koja je uništila njegov brak s njemačkom ljepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Boris ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz braka s Lilly Becker, s kojom se vjenčao 2009., a razveo 2018. godine.

Zajedničko skrbništvo nad Annom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Annin život.

"Bilo mi je vrlo neugodno i bio sam jako tužan zbog načina na koji se sve dogodilo. To je uništilo moju obitelj. Annina majka i ja morali smo biti roditelji bez započinjanja veze. Sada sam s njezinom majkom u vrlo dobrim odnosima. Ne vidim Annu koliko bih volio, ali radimo na što normalnijem odnosu, a to nije lako s obzirom na sve", priznao je tenisač.

Boris je poznat po vezama s brojnim mlađahnim ljepoticama, a od lipnja ljubi stručnjakinju za procjenu političkog rizika Lilian de Carvalho Monteiro. S njom je prvi put viđen upravo u četvrti Chelsea u Londonu kada su išli zubaru, a nije ju mogao prestati dodirivati u liftu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS