Oglas

Kako izgleda kad čudovišta zavladaju Zemljom, otkriva teaser trailer za akcijski SF 'Elevation'

PR PR

Izašao je prvi teaser trailer akcijskog SF-a Elevation gdje ljudi više nisu glavni predatori, već postaju plijen za čudovišta koja vladaju zemljom.

KINOFILM hrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Prvi pogled na post-apokaliptičnu Sjevernu Ameriku gdje čovjek više nije vršni predator već ručak za čudovišta koja lutaju divljinom stigao je u prvom teaser traileru, piše Kinofilm.

Marvelove zvijezde Anthony Mackie i Morena Baccarin tumače glavne uloge u akcijskom SF-u Elevation u kojem se vodi bitka na život ili smrt protiv čudovišnih predatora. Elevation prati “samohranog oca i dvije žene koji napuštaju sigurnost svojih domova i sukobljavaju se s monstruoznim stvorenjima kako bi uspjeli spasili život dječaka.”

Anthony Mackieju i Moreni Baccarin u borbi protiv čudovišta pridružuju se Maddie Hasson (Zloćudno, 2021.), Danny Boyd Jr. (Watchmen, 2019.), i Shauna Earp (Outer Range, 2022.). Elevation je režirao George Nolfi s kojim je Mackie već ranije surađivao na filmovima Nemogući susret (The Adjustment Bureau, 2011.) i Bankar (The Banker, 2020.).

PROČITAJTE VIŠE NA KINOFILMU:
Kinds of Kindness’ maestralno pokazuje zašto je Lantimos jedan od najboljih redatelja našeg doba
Odgođena dva filma Martina Scorsesea
Barbra Streisand: Snima se dokumentarna serija o kraljici Broadwaya i Hollywooda

Scenarij filma napisali su John Glenn (Oko sokolovo, 2008.) i dvojac stoji iza serije SEAL Team (2017.), a kojeg čine Jacob Roman i Kenny Ryan. Film je producirao Brad Fuller kojem izleti u post-apokalipsu, distopiju, ili borbu za goli život, nisu nepoznata stvar jer iza sebe ima franšize poput Mjesto tišine (A Quiet Place), Pročišćenje (The Purge), i Teksaški masakr motornom pilom (The Texas Chainsaw Massacre).

Na koja filmska čudovišta podsjećaju ova iz Elevationa, pročitajte i sami se uvjerite u teaser traileru objavljenom na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS