Preslatko!

Vrsaljkova partnerica Kaja objavila je novi obiteljski video, manekenka više ne krije koliko uživa u majčinstvu!

Kaja Vidmar - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Kaja Vidmar podijelila je video na kojem se mazi sa svojom kćerkicom u krevetu te tako pokazala koliko ju majčinstvo čini sretnom.

Slovenska manekenka i partnerica nogometaša Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar ne skriva koliko ju je majčinstvo promijenilo i učinilo sretnijom osobom. 

Na svom Instagram storiju podijelila je video na kojem izmjenjuje nježnosti sa svojom četveromjesečnom kćerkicom Viktorijom koju je dobila s Vrsaljkom. 

Otkako su, nakon brojnih šuškanja, konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja i Šime ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Kaja je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerkine noge, a Šime fotografiju na kojoj je pozirao sa svoje dvoje djece, malenom Viktorijom i sinom Brunom kojeg je dobio s bivšom suprugom Mateom.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o ocu djeteta i svojem partneru, kojeg je do sada tajila.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", izjavila je Kaja.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Kaja je višemjesečna šuškanja o njihovoj vezi potvrdila nedavno crtežom njih troje uz opis ''Moje sve'', a otad je osvanula i prva zajednička fotografija s jahte i međusobna dijeljenja na društvenim mrežama.

S njegovom obitelji i njime bila je na krstarenju Jadranom, a tamo je povela i svoju sestru Laru Vidmar.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS