Romantičan odabir

Procurio detalj oko prvog plesa Livaje i lijepe supruge, prvu pjesmu pjeva im posebna gošća koju su pozvali za tu priliku!

Jasna Zlokić Nikola Knežević/PR 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prema pisanju portala Dalmacija Danas Marku Livaji i Iris Rajčić pjesmu za prvi svadbeni ples pjevala je Jasna Zlokić.

Naš nogometaš Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Stjepana, odakle su se s kumovima i gostima otputili u popularni restoran "Adriatic Grašo" gdje se nastavilo slavlje.

Prema pisanju portala Dalmacija Danas par je pozvao legendarnu pjevačicu Jasnu Zlokić koja im je trebala otpjevati pjesmu "Povedi me" za prvi ples, a mladencima bi trebali zapjevati i Jelena Rozga te Milan Terze.

Marko i Iris snimljeni su pri dolasku u crkvu kamo su ih dopratili kumovi, njega prijatelj iz djetinjstva, a nju voditeljica i novinarka Lana Pavić. Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić.

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS