Druga osoba!

Janko Popović Volarić više ne izgleda ovako: Pustio je kosu i bradu, pogledajte ovu ogromnu transformaciju!

Janko Popović Volarić, Shasha Cui Nova TV 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Janko Popović Volarić na svom Instagram profilu podijelio je niz fotografija apsolutne fizičke promjene, a pratitelji su ostali pomalo šokirani.

Glumac i bivši član žirija popularnog showa Supertalenta, Janko Popović-Volarić objavio je na Instagram profilu niz fotografija svog novog izgleda.

Riječ je o fotkama na kojima je Janko odjeven u džemper, a pustio bradu i kosu. "Ljeto 2022.", napisao je u opis, a baš ovaj prizor šokirao je njegove pratitelje.

"Zazimilo te Janko", "Prije će biti zima 2022.", "Snimaš Robinson Crusoe?", "Treba ti promjena", "Opasan neki lik", pisali su začuđeno pratitelji. no zapravo je sigurno riječ o novom projektu na kojem radi, a zbog kojeg ga više nećemo gledati kao člana žirija showa ''Supertalent''.

Sve je objasnio nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr. 

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao je Janko. 

Janka će u Supertalentu zamijeniti glumac Fabijan Pavao Medvešek, a nakon što se novom ulogom Fabijan pohvalio na svom Instagramu, u komentarima mu se javio Janko:

"Uživaj", napisao mu je.

Show će mu ostati u lijepom sjećanju, i zbog brojnih zanimljivih točaka i zbog kolega iz žirija.

"Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju koji je, čini mi se, funkcionirao odlično. Sprijateljili smo se i nas četvero i cijela ekipa s Nove TV s kojom sam radio", ističe glumac.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Domenica objavila fotku u šarenom badiću i usput otkrila koje je za nju najljepše mjesto: ''Jedan, jedini''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zanosnu figuru istaknula je u svilenoj, svečanoj haljini: ''Kao boginja!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS