Sad je sve jasno!

Zna se što je Jakov Kitarović radio na modnoj reviji bez supruge Kolinde, koja je veliki obožavatelj ovog domaćeg brenda!

Jakov Kitarović, Snježana Mehun Luka Stanzl/PIXSELL 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Modni brend Duchess na predstavljanje svoje nove kolekcije ugostio je brojna poznata lica, a među njima se našao i Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, sam se pojavio na reviji "Duchess Holliday", na kojoj se predstavljala nova kolekcija, ali su se i dodijelile nagrade najutjecajnijim talijanskim investitorima u Hrvatskoj.

"Sretni smo i ponosni jer je naš trud prepoznala talijanska ambasada, kao i zbog toga što od početka rada brenda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina, čije materijale kupujemo u tekstilnim središtima Firenci i pokrajini Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonicama, tvornicama'', poručili su iz ovog modnog brenda. Njima su njihove ambasadorice uvijek najveća potpora, a među njima se posebno ističe bivša predsjednica Kolinda. 

Svima je najupečatljivija ostala tamnoplava haljina na preklop sa zlatnom trakom koju je nosila u u službenom posjetu SAD-u, kad je zasjenila i Melaniju Trump. Iz brenda Duchess kažu da se ta haljina i danas prodaje čak i u drugim varijantama. 

''Vjerujemo da će naši kupci uživati u našim novim kreacijama, kao i da će upravo gđa Kolinda izabrati ponovno nešto za sebe jer je suprug Jakov sinoć provjeravao za nju najbolje primjerke", ispričali su nakon  revije. 

Jakov Kitarović uživao je na reviji u društvu Snježanina supruga Franza Schillingera

Za tu prigodu Jakov je odjenuo elegantno crno odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju i svilenu tamnoplavu kravatu. Na nogama su se isticale crne lakirane cipele.

Na reviji su se našla još neka poznata - lica Nives Celzijus, Nikolina Pišek, Borna Kotromanić, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Nela Kočiš, Antea Kodžoman, Sementa Rajhard, Emina Pršić, Ivana Delač, Marko Ciboci i Neven Ciganović.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Vruće izdanje naše najpoznatije navijačice kao podrška Vatrenima uoči Svjetskog prvenstva: "Takva u Katar!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS