Vatrena poza!

Argentinska zvijezda iznenadila objavom potpuno gole fotografije na društvenim mrežama: ''Ako želite vidjeti više...''

Ivana Nadal Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Argentinska voditeljica, manekenka i glumica Ivana Nadal poznata je po svojim vrućim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Argentinska zvijezda Ivana Nadal podijelila je na svom Instagram profilu potpuno golu fotografiju na kojoj pozira u krevetu te je tako raspametila svoje pratitelje suprotnog spola.

"Pomaknite prstom na sljedeću fotografiju ako želite vidjeti više", napisala je ispod objave.

Njezini pratitelji nisu mogli ostati imuni na ovu objavu pa su joj poručili:

"Dosegla si vrhunac", "Najljepše stvorenje u svemiru", "Polomila si sve", "Božanstvena", "Ostavljaš me bez daha".

Ivana je u vezi sa zgodnim muškarcem Brunom Sirijem kojem je nedavno na svom Instagram profilu posvetila vrlo emotivnu objavu.

Fotka na kojoj njih dvoje poziraju u strastvenom zagrljaju, a ispod nje je napisala:

"Hvala Bogu što sam te upoznala. Neizmjeran je dar stopiti se s tvojim licem, s tvojim tijelom. Kad se smiješiš ja se osjećam potpuno drugačije. Hvala ti na ljubavi koju mi pružaš i hvala ti što me uopće učiš što je ljubav. Hvala ti za svaki trenutak koji dijeliš samnom. Volim te i voljet ću te zauvijek. Ništa nas na ovom svijetu neće razdvojiti".

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Bivša Ronaldova djevojka iznenadila objavom detalja o njihovoj vezi i otkrila jednu nepoznatu stvar o njemu

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ronaldo i Georgina opustili se u izlasku: Ona je u zelenoj haljinici izgledala besprijekorno, a nisu skrivali da su još ludo zaljubljeni!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS