Bujne grudi!

Atraktivna Hrvatica iznenadila pratitelje novom vrućom objavom, a jedan od njih joj poručio: "Blago onom tko te ima"

Ivana Knoll Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ivana Knoll podijelila je na Instagram profilu fotografiju u bikiniju koja je savršeno istaknula njezinu figuru i pratitelje ostavila bez daha.

Jedna od najseksi Hrvatica Ivana Knoll na svom Instagram profilu objavila je vruću fotografiju koja je u potpunosti raspametila njezine pratitelje.

U zelenom dvodijelnom badiću istaknula je raskošne grudi i istreniranu figuru, ali i preplanuli ten na kojem joj mnogi zavide.

"Nigdje nije kao doma", napisala je Ivana u opisu.

Voditeljica Ecija Ivušić uputila joj je emotikone gorućih vatrica, dok joj je manekenka Alice Wonderland poručila: "Moja beba".

"Prekrasna", "Super fotka", "Blago onom tko te ima", "Lijepo", "Izgledaš savršeno", samo su neki od komplimenata koje su joj upućivali njezini vjerni obožavatelji.

Također, objavila je i snimku u vrućim hlačicama i topiću na kojoj pleše pored bazena. "Ovdje postaje vruće", dodala je ispod videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Goriš", "Kakve noge", "Top djevojka", "Prelijepa", "Super ples", pisali su pratitelji.

Ivana najčešće dijeli fotografije na kojima je u badićima, a ima i vlastiti brend kupaćih kostima, među kojima je, naravno, i navijački model s hrvatskom šahovnicom.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Žanamari u bikiniju s tangicama zasjela na bijesni motocikl i obranila titulu najseksi Hrvatice!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Jedna od najuspješnijh pjevačica privatni život vješto krije, ali ljubavnu dramu nikako nije mogla izbjeći

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS