Pokrovitelj Spar

Isprobaj moj talent: Prijavi se i uz iskusne mentore otkrij jesi li talentiran za jednu od pet vještina koje ti nudimo

Prijavi se i isprobaj jedan od pet talenata PR

Gledate Supertalent i razmišljate o tome koji talent čuči u vama? Koliko je zapravo teško žonglirati i biste li i vi mogli nekoga raspoloviti ili učiniti da nestane? Prijavi se i uz iskusne mentore isprobajte njihov talent i provjerite imate li i vi jedan od pet talenata koja vam nudimo isprobati.

Jeste li ikada željeli isprobati novi talent? Sada imate priliku! Možda ste baš talentirani bubnjar, ali nikad niste primili palice u ruke. Inspiriran popularnim showom Supertalent čija je jedanaesta sezona upravo krenula na Novoj TV, ovaj projekt donosi priliku svima da otkriju svoj skriveni talent.

Projekt "Isprobaj moj talent" omogućuje vam da se prijavite i besplatno okušate u jednom od pet uzbudljivih talenata koje nude naše partnerske škole:

Škola plesa – B Residence plesni klub Zagreb: Usavršite svoje plesne korake uz iskusne trenere. Bez obzira na to jeste li početnik ili imate iskustva, naučit ćete nove plesne tehnike i razviti svoj stil.

Škola glume – 4SOBE by Daria Lorenci Flatz: Otkrijte umjetnost glume i svladajte osnove scenske igre pod vodstvom poznate glumice. Naučit ćete kako se izražavati na sceni i izgraditi povjerenje u vlastite izvedbene sposobnosti.

Škola bubnjeva by Branko Perković: Naučite osnove sviranja bubnjeva uz jednog od najiskusnijih bubnjara. Otkrit ćete ritam i dinamiku bubnjeva, te kako svirati u različitim glazbenim stilovima.

Škola žongliranja – Mak Teatar: S ovim zabavnim talentom razvit ćete koordinaciju i koncentraciju. Naučite osnovne tehnike žongliranja i iznenadite prijatelje svojom novom vještinom.

Škola iluzionista – Mak Teatar: Zakoračite u svijet magije i trikova s vrhunskim iluzionistima. Saznajte kako izvesti impresivne trikove i zadiviti publiku svojom magičnom izvedbom.

Prijavite se OVDJE i otkrijte koji je vaš pravi talent!

Isprobaj moj talent Foto: PR

Za to kratko vrijeme sigurno nećete biti spremni prijaviti se za novu sezonu Supertalenta, ali ćete dobiti ideju imate li talenta za tu vještinu i isplatili ga se njegovati. Za opuštanje u školi i za pauzu uz grickanje i osvježavajuća pića pobrinut će se naš partner Spar koji vjeruje da u svakom od nas postoji talent samo se za njega trebamo otvoriti onako kako otvaramo vrećicu čipsa - brzo i bez razmišljanja!

Sretno!

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Spar po najvišim profesionalnim standardima.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS