Baš su poseban par!

Redala je ljubavne brodolome, a onda je sreću pronašla sa 17 godina mlađim mužem koji ju drži kao kap vode na dlanu

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz zablistali su na modnoj reviji u Veneciji gdje su bili među glavnim zvijezdama.

Njemačka manekenka Heidi Klum bila je jedna od glavnih zvijezda modne revije Dolce & Gabbana u Veneciji, gdje je oduzimala dah svojom pojavom, a gdje se pojavila u pratnji svog 17 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza.

48-godišnja Heidi zablistala je u svjetlucavoj haljini s prozirnim detaljima i velikim prorezom, čime je osigurala da svi pogledi budu upereni samo u nju. Ona i Tom pažnju su plijenili čim su sišli s broda koji ih je dovezao na događanje i kročili na crveni tepih.

Slavna manekenka i glazbenik vjenčali su se 2019. godine, dva mjeseca nakon što su se zaručili i prije toga dvije godine bili u vezi, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, oni se i dalje vole kao i prvog dana.

Heidi inače iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine, nakon čega je započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS